Următorul telefon de la OnePlus va veni cu 8 GB memorie RAM

377

Chinezii de la OnePlus lucrează deja la următorul lor flagship, adică la OnePlus 5, despre care au apărut deja câteva informații referitoare la specificațiile tehnice.

Ultimele zvonuri de arată că acesta ar putea veni chiar cu 8 GB memorie RAM, putând fi unul din primele smartphone-uri cu o așa cantitate de memorie RAM. Nu ar fi o surpriză pentru că modelul OnePlus 3 a fost primul telefon care a venit cu o cantitate de RAM de 6GB.

Totodată, mai aflăm că OnePlus 5 va veni cu platforma Snapdragon 835 de la Qualcomm, ceea ce înseamnă că va avea procesor octa-core și GPU Adreno 540. De asemenea va veni cu un nou display care va urma tendințele din piață, adică marginile acestuia să fie extrasubțiri. Deocamdată nu este cunoscută dimensiunea, dar rezoluția este va fi Quad HD (2560×1440 pixeli). În ceea ce privește componenta foto se pare că va include cel puțin o cameră duală.

Ar fi și ceva informații despre preț, noul OnePlus 5 urmând să aibă un preț care să se învârtă undeva în jurul a 500 de dolari, dar la fel ca și restul informațiilor, încă nu sunt confirmate din nicio sursă oficială și este încă devreme, așa că trebuie să ne păstrăm și o doză de scpeticism asupra zvonurilor.