Un telefon Xiaomi, cu 8GB memorie RAM și procesor Snapdragon 845 apare pe AnTuTu

432

Chinezii de la Xiaomi pregătesc un nou flagship, un nou telefon care vine cu dotări de top, similare cu cele de pe Xiaomi Mi 7, așa-zisul vârf de gamă din acest an.

Un model Xiaomi ”Blackshark” (rechinul negru – n.r.) a apărut în baza de date a testului de referință de la AnTuTu, și prezintă specificații la fel de bune ca specificațiile lui Mi 7, iar zvonurile spun că ar putea fi un telefon pregătit să atace segmentul pe care-l vizează Razer, și anume acela al jocurilor.

Telefonul este echipat cu un display cu rezoluție Full HD+ (2160×1080 pixeli), adică va avea un format 18:9 și procesor Snapdragon 845, cel mai bun model de la Qualcomm din 2018, care va echipa inclusiv vârfurile de gamă de la Samsung, modelele Galaxy S9 și S9+. În plus, telefonul are și 8GB memorie RAM, la fel ca și telefonul celor de la Razer.

Modelul testat avea doar 32GB memorie RAM, ceea ce pare destul de puțin, pentru că și jocurile pentru smartphone, vin în pachete destul de mari, iar 32GB nu pare să fie suficient pentru a găzdui prea multe jocuri avansate în același timp.

Rămâne de văzut dacă este un telefon pentru dedicat pasionaților de jocuri, pentru că există și posibilitatea ca acest ”rechin negru” să fie modelul Xiaomi Mi 7. Ar putea fi și modelul Mi Mix 2S, despre care se vorbea că va avea specificații impresionante, care coincid cu cele văzute acum pe AnTuTu.