Un Sony cu Android 8.0 la bord a fost depistat pe AnTuTu

- Adrian Ungureanu
205

Se pare că Sony pregătește un nou telefon, după ce un model Sony G8441, presupus a fi Xperia XZ1 Compact, a apărut în baza de date a testului de referință de la AnTuTu.

Noul telefon pare să fie undeva la granița dintre mid-range și high-end, fiind echipat cu puternicele procesoare Snapdragon 835 de la Qualcomm, dar în același timp dispune de un display cu rezoluție modestă de 1280 x 720 (HD). În principiu, cam toate telefoanele echipate cu SD835 au avut display-uri cel puțin Full HD și Quad HD.

Telefonul mai dispune de 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare intern, iar din rezultat vedem că telefonul are camere cu senzori de 8 MP. Telefonul a mai apărut în câteva zvonuri care ar fi sugerat că va avea cameră principală duală, dar testul de la AnTuTu nu este făcut să determine natura camerelor în mod individual.

Interesant este și faptul că va rula pe cea mai nouă versiune a sistemului de operare de la Google, modelul testat rulând pe Android 8.0. Ar fi printre primele telefoane care să dispună de noua platformă software de la Google.