Un şef al TCL Communication postează un teaser video pentru BlackBerry Mercury

334

Brandul BlackBerry va fi prezent la CES 2017 prin intermediul celor de la TCL Communication, subsidiara americană a companiei chineze TCL Corporation, care vor prezenta noile telefoane cu brandul canadian.

Unul din şefii subsidiarei americane a postat un clip video de doar 4 secunde în care apare o tastatură QWERTY, tipică telefoanelor BlackBerry. Toate zvonurile din ultima vreme au făcut referire la un singur telefon cu tastatură fizică şi anume modelul Mercury.

Şeful TCL Communications, Steve Cistuli, cel care a publicat pe propriu cont de Twitter clipul respectiv a mai adăugat şi mesajul “imPRESSively designed. Distinctly diferent” alături de hashtag-urile #BlackBerryMobile #CES2017″. Din acest mesaj putem înţelege că va avea loc un eveniment de presă special, cu ocazia CES 2017, care debutează pe 5 ianuarie.

Va fi interesant de văzut care va fi viitorul telefoanelor BlackBerry. Cei de la TCL au declarat că au planuri mari pentru brandul american şi că vor să lanseze cât mai multe telefoane în perioada următoare. Având undă verde de la compania canadiană, să se ocupe de toate aspectele, este foarte posibil ca TCL să decidă să “inunde” piaţa smartphone cu telefoane BlackBerry.