Un prototip de Nokia 2 își face apariția în poze reale

- Adrian Ungureanu
307

Nokia 2 a început să atragă din ce în ce mai multă atenția în ultimele săptămâni și devine din tot mai clar că se află pe agenda de lansări a celor de la HMD Global și Nokia.

Mai întâi a apărut într-o listă în care era confirmat tipul de procesor cu care va fi echipat, apoi a apărut într-o imagine comparat cu o schiță de Nokia 3, a fost descoperit la Geekbench, după care a apărut și un set de randări, alături de o posibilă listă de specificații.

Acum au apărut și primele poze reale cu telefonul. Nu sunt foarte multe de spus. Seamănă destul de mult cu Nokia 3, pe care l-am testat și noi, pare destul de nespectaculos, dar va fi cel mai slab dotat telefon Nokia al anului.

Din zvonurile apărut știm că Nokia 2 va avea un procesor 212, doar 1 GB memorie RAM, doar 8GB memorie RAM, dar presupunem că va veni și cu slot pentru card microSD ca și modele lansare până acum, Nokia 3, 5 și 6.

Telefonul va avea o cameră principală de 8MP, iar camera frontală va avea un senzor de 5MP, ecran de 4,7 inci, cel mai probabil cu rezoluție HD și va rula Andorid 7.0 Nougat.

Cel mai probabil, dacă lista de specificații va fi confirmată, acest telefon nu ar trebui să coste mai multe de 150 de euro. Dar deocamdată asta este o speculație personală.