Un producător de huse de protecție dezvăluie design-ul Nokia 9

- Adrian Ungureanu
222

Producătorii de huse de protecție încearcă să anticipeze design-ul telefoanelor ce urmează să fie lansate pentru a fi pregătiți, iar la momentul lansării să scoată pe piață și accesorii pentru acestea.

De obicei sunt o sursă bună inspirație, iar de data aceasta a venit rândul modelului Nokia 9 să fie vizorul producătorilor de huse de protecție. Nokia și-a făcut apariția într-un set interesant de poze, încă din luna mai, dar din păcate modelul era ascuns sub o carcasă care avea rolul de a păstra secret design-ul telefonului.

Acum a apărut un set de imagini cu ceea ce ar trebui să fie huse de protecție pentru Nokia 9, ocazie cu care putem confirma în linii mari trăsăturile mult așteptatului vârf de gamă de la HMD și Nokia.

Vedem că telefonul va fi dotat cu cameră principală duală, indiciul constând în forma alungită a decupajului făcut special pentru a lăsa loc pentru cei doi senzori.

Butoanele de volum și de închidere sunt așezate pe aceeași parte, difuzorul este amplasat pe latura inferioară a telefonului, alături de portul USB, iar în partea de sus observăm locul liber lăsat pentru jack-ul audio clasic.

Mai multe zvonuri sugerau că Nokia 9 ar trebui să fie lansat în al a treilea trimestru, mai exact intervalul iulie-septembrie. Telefon și-a făcut deja apariție în testele de referință. La evenimentul de lansare a modelelor Nokia 3, 5 și 6, oficialii HMD și Nokia au confirmat că vor mai lansa telefoane în acest an, deci avem toate ingredientele pentru a asista la o nouă lansare. Din păcate ne lipsesc doar informațiile oficiale legate de data de lansare vârfului de gamă.