Un nou telefon Oppo depistat în testele de le GFXBench

- Adrian Ungureanu
244

Chinezii de la Oppo lucrează la un nou telefon, unul cu dotări de partea superioară a segmentului midrange, model care şi-a făcut apariţia în baza de date a testului de referinţă de la GFXBench. Este un telefon despre care nu s-a auzit nimic până acum.

Modelul Oppo cu indicativul R6091 vine cu un display de 5,5 inci cu rezoluţie Full HD (1080p), iar la interior ascunde o platformă MediaTek MT6750T SoC cu procesor octa-core, tactat la 1,5 GHz. De asemenea, în carcasă mai găsim 4 GB memorie RAM şi o capacitate de stocare internă de 32 GB.

Telefonul testat pe GFXBench are un set de camere destul de interesant. Camera principală, cea de pe spatele telefonului, este dotată cu un senzor de 16 MP, în timp ce camera frontală vine cu un senzor de 12 MP, ceea ce ar trebui să-i mulţumească pe iubitorii de selfie-uri.

Oppo R6091 a fost testat pe GFXBench cu Android 6.0 Marshmallow la bord, dar este posibil să fie lansat cu o variantă de Android mai nouă. Unele speculaţii ar indica, însă, că acest model ar putea fi Oppo F1 Plus, ce ar urma să fie lansat în luna martie, dar deocamdată nu sunt destul de multe dovezi pentru a susţine această variantă.