Un nou telefon LG își face apariția pe Geekbench! Ar putea fi LG V30

- Adrian Ungureanu
199

Compania sud-coreeană va prezenta noul model LG V30 la Berlin, cu o zi înainte de IFA 2017, iar între timp pe Geekbench a apărut un model LGE LG-H932PR, care ar putea fi LG V30.

Modelul trecut pe la Geekbench este echipat cu platformă Snapdragon 835, cu procesor octa-core tactat la 1,9 GHz și 4 GB memorie RAM. Acesta este și principalul aspect care ne ridică un semn de întrebare, pentru că majoritatea zvonurilor anterioare indicau 6 GB memorie RAM. Dar nu este exclus ca LG V30 să vină atât cu 4 GB, dar și cu 6 GB de RAM.

Ultimul lucru care îl mai aflăm de la Geekbench, care nu este foarte bogat în detalii niciodată, este că telefonul va fi livrat cu Android 7.1.2 la bord.

Din zvonurile anterioare mai aflăm că LG V30 va veni cu un display OLED de 6,2 inci, cu raport 18:9, la fel ca ecranele de pe modelele LG G6 și cameră principală duală cu senzori de 13 MP.

Din păcate, LG V30 va fi primul model din această gamă care va veni fără ecran secundar. Modelele anterioare au avut un mic display poziționat în partea de sus a ecranului principal și era un element care diferenția modele LG V, față de alte telefoane de pe piață.

Așa cum spuneam, lansarea telefonului a fost confirmată de compania sud-coreeană, pe data de 31 august, la Berlin, cu o zi înainte de debutul oficial al targului IFA 2017.