Un nou telefon BlackBerry îşi face apariţia prin intermediul unor imagini neoficiale

- Adrian Ungureanu
162

Doar ce am aflat că TCL Corporation pregăteşte lansarea încă două telefoane BlackBerry şi imagini neoficiale cu un telefon cu brandul canadian şi-au făcut deja apariţia pe internet.

Informaţiile care vin cu aceste imagini sunt şi mai interesante. Acest model nu ar fi produs de chinezii de la TCL, ci de PT BB Merah Putih, o companie indonesiană care a primit licenţă din partea companiei canadiene pentru a produce telefoane BlackBerry pentru piaţa din Indonesia.

Din imagini vedem un BlackBerry, fără tastatură QWERTY fizică şi cu o carcasă care prezintă striaţii pe spate. Un telefon destul de arătos la prima vedere.

Acest model poartă, deocamdată, numele de serie BBC100-1 şi vine cu un procesor Snadragon 425, tactat la 1,4 GHz, 4 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern. Telefonul are un display de 5,5 inci, cu rezoluţie HD (720p) şi este echipat cu o baterie de 3.000 mAh.

Telefonul va fi disponibil doar în Indonesia, pentru că s-ar “călca pe picioare” cu cei de la TCL, dacă l-ar scoate pe pieţele internaţionale şi oricum, cei de la PT BB Merah Putih nu au licenţă pentru alte pieţe.