Un nou Motorola descoperit în testele de referinţă

250

Cei de la Motorola Mobility, companie deţinută de chinezii de la Lenovo, pregătesc un nou telefon, existenţa acestuia fiind confirmată de rezultatele apărute în baza de date a testului de referinţă de la Geekbench.

Telefonul pare să fie unul care pare destul de bine echipat, ceea ce l-ar plasa pe segmentul telefoanelor de top, dacă ne luăm după procesor, dar cantitatea de RAM ne face să credem că va fi ceva care să se plaseze către partea inferioară a acestui segment.

Modelul poartă numele de cod Motorola XT1650 şi a fost testat având la bord Android 7.1.1 Nougat, aşadar va veni cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare de la Google.

Rezultatele de pe Geekbench ne indică faptul că vine cu noua platformă Snapdragon 835 de la Qualcomm, cu procesor octa-core, la 1,90 GHz. Această platformă hardware este aleasă de producătorii de telefoane pentru modelele de top.

În acelaşi timp, XT1650 vine cu 4 GB memorie RAM. Deşi este un modul destul de puternic, mai toţi ceilalţi producători mizează pe 6 dacă nu chiar 8 GB memorie RAM, pentru modelele de top ce vor fi lansate în acest an. Dacă chiar şi aşa, noul model de la Motorola se încadrează pe segmentul high end.

Deocamdată nu există alte informaţii sau dovezi concrete despre telefon, dar speculaţiile indică faptul că aceasta ar fi noul model Moto Z. Mai avem doar o lună până la începerea MWC 2017, aşa că poate vom afla la Barcelona, care este adevărul.