Un nou Galaxy J2 apare la GFXBench – pare un model care să meargă în ofertele cu telefoane gratuite

- Adrian Ungureanu
370

Samsung pare că pregătește lansarea unui nou telefon de buget, după ce un model Galaxy J2 și-a făcut apariția în baza de date a testului de referință de la GFXBench.

Mai mult ca sigur va fi cel mai modest telefon din portofoliul Samsung din acest an. Galaxy J este familia de telefoane de buget din portofoliul companiei sud-coreene dar acesta cu siguranță va fi cel mai ieftin.

telefonul este dotat cu un ecran de 5 inci, cu rezoluție 960×540, platforme Snapdragon 430, cu procesor quad-core tactat la 1,4GHz, procesor grafic Adreno 308, doar 1,5GB memorie RAM și 16GB spațiu de stocare internă.

Camera principală are un senzor de 8MP, iar camera frontală are un senzor de 5MP și va fi livrat cu Android 7.1.1 Nougat.

Din păcate nu sunt date legate de data de lansare sau preț, dar pare un telefon destinat piețelor în care prețul primează și care să se plieze pe ofertele operatorilor cu telefoane gratuite sau la 1 leu, cum se practică în România, de exemplu. La ”liber” acest telefon nu ar trebui să coste mai multe de 150 de euro, dar asta este o presupunere personală.