Un Nokia cu 8 GB memorie RAM apare pe Geekbench

244

Fanii brandului finlandez încă așteaptă un flagship adevărat, iar Nokia 9 ar putea fi primul model de la revenirea Nokia pe piața smartphone care să amenințe segmentul telefoanelor de top.

Un telefon Nokia a trecut prin testele de la Geekbench și ne arată că este echipat cu 8 GB memorie RAM și procesor Snapdragon 835. Din păcate cam atât aflăm despre acest model, pentru că pe Geekbench nu apar mai multe detalii.

Ar fi un salt destul de mare pentru că săptămâna trecută a apărut un set de imagini spion, cu un presupus Nokia 9, ocazie cu care aflam că era echipat cu doar 4 GB memorie RAM.

Singurul indiciu care leagă cele două modele este că ambele purtau același nume/indicativ, ”Unknown Heart”. Este foarte posibil ca Nokia 9 să vină în mai multe variante de echipare, o tendință tot mai populară în rândul producătorilor de telefoane.

Rămâne de văzut cât va fi lansat acest nou model. Au existat zvonuri care spuneau că ar putea fi lansat chiar în această vară, iar faptul că a trecut deja prin testele de referință ne face să ne gândim există șanse foarte mari să se întâmple.