Unul din modelele Huawei P20 a primit certificare pentru piața americană

- Adrian Ungureanu
400

Chinezii de la Huawei se pregătesc de lansare noii sale serii de telefoane de top, și tocmai au primit certificare din partea Comisiei Federale pentru Comunicații (FCC) a Statelor Unite.

Telefonul va fi prezentat pe 27 martie, în cadrul unui eveniment special ce va avea loc la Paris, după ce Huawei a decis să nu mai lanseze noua serie la MWC 2018, din cauza celor de la Samsung, care își vor lansa cu această ocazie seria Galaxy S9.

Noua familie ar urma să se numească P20 și nu P11 cum ne-am fi așteptat și ar putea fi formată din trei modele destul de diferite.

Oricum ar fi, unul din modele a primit certificare din partea autorităților americane și de aici putem confirma câteva detalii.

Ar putea fi modelul P20 Lite, ținând de numărul de model ANE-LX1. Din schemă putem vedea că telefonul are o diagonală de 157mm, adică ne putem aștepta la un ecran cu diagonala de 6.

După formă, ecranul pare să vină cu format 19:9 și va avea un decupaj în partea de sus. Mult mai discretă decât cel de pe iPhone X.

Din datele de la FCC mai putem vedea și capacitatea bateriei de pe acest telefon, care va fi de 2.900 mAh.