Un misterios telefon Samsung apare pe Geekbench! Ar putea fi un Galaxy S8 ”lite”

- Adrian Ungureanu
528

Fanii Samsung așteaptă lansarea noului Galaxy Note 8, dar până atunci, ar putea asista la lansarea unui nou telefon al companiei sud-coreene, după ce un model SM-G9600, despre care se spune că ar fi ”Galaxy S8 lite” a fost depistat în baza de date a testului de referință de la Geekbench.

S-a vorbit despre o posibilă lansare a unei versiuni ”mini” pentru seria Galaxy S8, dar aceste speculații au fost infirmate pe cale neoficială de un inginer de la Samsung, care ar fi spus că nu există niciun model Galaxy S8 mini în lucru în cadrul companiei.

Totuși, este foarte posibil ca seria Galaxy S8 să mai primească un model, pe lângă modelele S8, S8+ și încă ”nelansatul”, Galaxy S8 Active. Poate nu va fi numit ”mini”, ci ”lite”, dar în fond e același lucru, scopul fiind acela de a lansa o versiune mai ”accesibilă” a gamei de telefoane de top.

Noul model SM-G9600 este echipat cu o nouă platformă de la Qualcomm, și anume Snapdragon 840, care este o versiune îmbunătățită a platformei Snapdragon 820. SD840, dispune de un procesor tactat la 1,77GHz, cu patru nuclee și 4 GB memorie RAM. Noul telefon vine și cu o versiune mai nouă de Android Nougat, 7.1.2.

Din păcate mai multe specificații nu avem pentru că testul de la Geekbench este mai ”zgârcit” în informații decât alte teste, cum ar fi GFXBench sau AnTuTu. Dar este posibil să mai aflăm și alte informații în perioada următoare.