Un mini-PC Zotac are procesoare Kaby Lake și GeForce 1070

325

Producătorul de gadgeturi Zotac a lansat un mini-PC care are procesoare Intel Kaby Lake și grafică Nvidia GeFore 1070, având performanțele unui desktop pentru gaming, dar într-o carcasă compactă și ușoară.

Sistemul se numește Zbox Magnus EN1070K și nu avem deocamdată un preț pentru acest sistem, dar un model anterior, cu procesoarele Skylake costa vreo 1.500 de dolari. Desigur, cu cât optați pentru mai multe opționale, cu atât va crește și prețul.

Dimensiunile sunt 20×20 de centimetri și sub 10 centimetri înălțime. Procesorul este Core i5, nu versiunea de top, iar sistemul are 32GB de RAM. Suportă opțiuni de conectare pentru SSD și HDD, puteți folosi mai multe tipuri de stocare.

Sistemul Zotac dispune de două mufe de USB 2.0, două USB 3.0, port USB 3.1 și port USB-C pentru conectarea de accesorii, două porturi Ethernet și cititor de carduri SD. Din păcate nu știm exact nici data la care sistemul va putea fi comandat.

Un astfel de sistem nu doar că te ajută pe partea de multimedia, cu poze, filme și chiar redarea de conținut 4K, dar te ajută și la jocuri video, aplicații online și multe altele. Este perfect pentru un living modern.