Ultimate Ears Wonderboom – boxa wireless pe care o poți lua cu tine și în piscină

237

Cei de la Ultimate Ears au lansat o mică boxă wireless, Wonderboom, care deși vine cu un design ce pare fragil este defapt foarte rezistentă și în același timp vine cu o putere și o calitate de redare a sunetului surprinzătoare.

Boxa Wonderboom a fost creată pentru iubitorii de muzică care sunt întotdeauna conectați, mereu în mișcare și care doresc să aibă muzica aproape, de când se trezesc și până adorm. De asemenea, ei doresc tehnologii intuitive care să se potrivească spiritului lor de viață liber și spontan.

Wonderboom este despre muzică și pentru muzică. Este o boxă care se bazează pe simplitate și un sunet colosal. Totul este atât de simplu: pornești boxa, te conectezi și apeși play. Dorești mai mult? Butonul UE de pe partea superioară a boxei îți permite să redai, să pui pauză, să schimbi muzica și să dublezi puterea sunetului, împerechînd două boxe Wonderboom.

Ascultă muzica oricând, oriunde cu Wonderboom, indiferent dacă petreci pe marginea unei piscine, dacă ești gata să petreci o noapte albă cu prietenii ori dacă încerci să supraviețuiești unui festival de muzică plin de noroi și praf. În cazul în care se udă, nu îți face griji. În cazul în care se murdărește, spal-o.

Mai mult, rezistă la șocuri de la o înălțime de până la 1,6 metri. Wonderboom are o durată de viață a bateriei de 10 ore și o arie de acoperire wireless Bluetooth de până la 31 metri. De asemenea, boxa reușește să plutească singură în apă iar certificarea IPX7 garantează impermeabilitatea Wonderboom (boxa poate fi scufundată în apă la o adâncime de până la 1 metru, timp de 30 de minute). Bucla de agățare îi permite atașarea cu ușurință de orice bagaj sau rucsac.

Super portabila boxă Wonderboom oferă un sunet de calitate fără compromisuri, fără întreruperi, clar și cu un bas pe măsură. Wonderboom este disponibilă în șase culori: gri – piatră, negru – phantom, roșu – fireball, albastru – SubZero, roz – cașmir și lila.

Noua boxă Ultimate Ears Wonderboom va fi disponibilă în magazinele de specialitate din America de Nord, Australia și în câteva țări din Europa la începutul lunii aprilie și în Asia de la începutul lunii mai, iar în România din a doua jumătate a anului 2017 la un preț recomandat de 449 lei.