Trei noi telefoane Sony apar pe Geekbench, la timp pentru a putea fi prezentate la MWC 2018

- Adrian Ungureanu
451

Printre acestea nu se numără vârful de gamă Xperia XZ Pro, urmașul lui Xperia XZ Premium, cele trei noi modelele având specificații ce le recomandă a fi telefoane de clasă medie și nu flagship.

Cele trei noi modele, care ar putea fi în același timp versiuni ale aceluiași model, au apărut nu numele de modele Sony H3123, Sony H4113 și Sony H4213.

Toate cele trei modele vin Android 8.0 Oreo la bord și sunt echipate cu cele mai bune procesoare de la Qualcomm, dedicat segmentului de clasă medie, Snapdragon 660, deci vorbim de telefoane care s-ar putea afla în partea superioară a acestui segment.

Modelele Sony H3123 și Sony H4113 au chip-uri de memorie RAM de 3GB, iar modelul Sony H4213 are 4GB memorie RAM. Asta fiind singura diferență relevată de rezultatele din Geekbench. Dar aceste test de referință nu a fost niciodată mai generos sau mai sărăcăcios în informații, acestea fiind specificațiile standard relevate după fiecare testare, indiferent de telefon sau producător.

Telefoanele au apărut la Geekbench într-un moment destul de interesant. Cu mai puțin de o săptămână înainte de debutul Mobile World Congress (MWC 2017), ce are loc la Barcelona între 26 februarie și 1 martie.