TP-Link lansează un nou brand pentru case inteligente și extinde gama de produse Smart Home

343

TP-Link lansează la IFA Berlin noua generație de produse Smart Home și un nou brand sub care vor fi lansate produse Smart Home din gama entry level.

Becurile Wi-Fi KL50 și KL60 sunt bazate pe designul becurilor tradiționale, așadar le oferă consumatorilor o gamă și mai variată de alternative și implementări practice. Un produs complet nou introdus în portofoliu este banda inteligentă KL430 light strip, datorită căreia consumatorii pot să-și dea frâu liber imaginației în ceea ce privește designul interior al locuinței lor. TP-Link prezintă, de asemenea, și un nou brand pentru produse Smart Home entry-level, sub denumirea „Tapo”, dedicat clienților care își doresc soluții accesibile pentru o casă inteligentă.

Becurile Wi-Fi KL50 și KL60
Becurile Wi-Fi KL50 (Soft White) și KL60 (Warm Amber) au un design compact și pot fi cu greu diferențiate de un bec clasic. Aspectul lor industrial oferă o perspectivă clară asupra interiorului și asupra filamentului stilizat. Funcțiile acestora pot fi gestionate fie prin intermediul aplicației, fie prin comandă vocală, și pot fi ajustate în funcție de nivelul de luminozitate, consumând, în același timp, cu 80% mai puțină energie decât becurile clasice. Prin utilizarea aplicației Kasa Smart, acestea pot fi asociate în grupuri și pot fi aprinse și stinse automat, în funcție de un program prestabilit, pentru a simula prezența.

KL430 Light stripes
Benzile au o lungime de doi metri și pot fi conectate în serie până la o lungime de zece metri. Acestea sunt flexibile și au atașată o bandă adezivă, în așa fel încât să poată fi aplicate pe suprafețe drepte sau curbate.

Banda KL430 poate fi controlată prin rețeaua Wi-Fi cu ajutorul unei aplicații sau a unui asistent vocal, fiind compatibilă cu Alexa și Google Assistant.

„Tapo” își face intrarea în rândul produselor accesibile Smart Home
„Tapo” este răspunsul TP-Link la cererea tot mai mare pentru soluții smart home care să fie cât mai simple și cât mai eficiente din punctul de vedere al costurilor. Primele produse lansate sub noul brand și expuse la IFA Berlin sunt camerele de supraveghere Tapo C100 și C200, dar și priza Wi-Fi Tapo P100. Mai multe produse entry-level din gamele de becuri Wi-Fi, camere de supraveghere și prize inteligente vor fi lansate în acest an.