TP-Link lansează în România noul smartphone Neffos X1 Lite

- Adrian Ungureanu
252

Chinezii de la TP-Link încearcă să-și extindă portofoliul de telefoane pe piața românească și a anunțat lansarea pe plan local a modelului Neffos X1 Lite, un telefon de buget, cu dotări relativ modeste.

Neffos X1 Lite are un display HD de 5 inci 2,5D dotat cu tehnologia IPS in-cel, dispune de un procesor MediaTek Octa-core, procesor grafic Mali T860 MP2, 2GB de memorie RAM și 16GB stocare internă. Totodată are și slot microSD pentru extinderea capacității de stocare până la 128GB.

Modelul este dotat cu o camera principală de 13MP cu tehnologie PDAF (Phase Detection Auto Focus) de doar 0,2 secunde, deschidere a diafragmei f/2.0 și funcție de fotografiere pe timp de noapte pentru imagini clare în lumină slabă. Camera secundară de 5MP, cu obiectiv cu unghi larg de 84 de grade.

Telefonul dispune și de senzor de amprentă și este alimentat de o baterie de 2550 mAh. Dispozitivul rulează pe Android 7.0, cu interfață NFUI (Neffos User Interface).

Neffos X1 Lite are un design cu spate dublu curbat și este disponibil în două variante de culoare, Cloudy Grey și Sunrise Gold. Dispozitivul are carcasa cu o grosime de 8,5 mm și greutate de 138 de grame.

Modelul Neffos X1 Lite are prețul recomandat de 649,9 lei (TVA inclus) și va putea fi achiziționat prin intermediul eMAG și Flanco.