Tesla pregătește o adevărată bestie electrică pe patru roți

563

Compania lui Elon Musk continuă să surprindă industria auto cu modelele sale. A avut joi seaă un nou eveniment de lansare și scopul principal a fost lansarea unui camion 100% electric, dar cei care au fost la prezentare au fost dați pe spate de altceva.

Este mașina pe care o vedeți în imaginile care însoțesc acest articol. Este noul Tesla Roadster, care din păcate va ajunge pe piață abia din 2020, dar ce a prezentat Testa Motors joi seara este cu adevărat extraordinar.

După cum vedeți și voi în poze, mașina arată extraordinar de bine. Un design excepțional. Dar designul este un capitol la care Tesla Motors a excelat mereu. Tesla S este una dintre cele mai arătoase mașini care se plimbă pe drumurile din întreaga lume. Dar now Roadster arată bestial.

Dar aspectul mașini nu este singurul lucru care vă va uimi la această mașină. Sub această minunată caroserie se ascunde un adevărat monstru. Mașina poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 1,9 secunde!!! Viteza maximă pe care această mașină o va putea atinge este de 402 km/h!!! Un concurent direct cu Bugatti Veyron la acest capitol.

Foarte impresionantă este și autonomia promisă de Tesla Motors. 620 de mile. Adică puțin sub 1.000 de kilometri (997km). Deja vorbim de o autonomie care concurează cu mașinile convenționale.

Mașina va ieși pe străzi abia din 2020, iar prețul de bază va fi 200.000 de dolari. Ținând cont de specificațiile acestei mașini, de design și de faptul că este o mașină electrică, deși 200.000 de dolari înseamnă foarte mulți bani, mi se pare un preț de bun simț. Sunt mașini pe combustie internă care au cifrele acestea și costă chiar de 10-12 ori mai mult. Uitați-vă la Bugatii Veyron, 2,25 milioane de dolari, sau Lamborghini Centenario, 2,5 milioane de dolari.