Teren de 2 milioane de euro cumpărat din Băicoi folosind moneda OneCoin

507

Cea mai mare tranzacție în moneda digitală OneCoin din România a fost realizată pentru achiziția unui teren în valoare de 2 milioane de euro din localitatea Băicoi, județul Prahova.

Potrivit unui comunicat al Frames Media Network, citat de Agerpres, investitorii au plătit 89.588,38 OneCoin pentru terenul de 7.000 de metri pătraţi situat pe DN 1 Ploieşti – Braşov, suma reprezentând echivalentul a aproape două milioane de euro.

Astfel, conform experţilor platformei DealShaker, este cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin realizată vreodată în România, pe platforma de ecommerce, acolo unde sunt prezenţi peste 30.000 de parteneri din ţara noastră.

Prin intermediul DealShaker se comercializează anual milioane de bunuri şi servicii din toate domeniile, de la produse de îmbrăcăminte, alimente, servicii turistice, terenuri, maşini etc. Tranzacţiile se realizează cu OneCoin, o monedă digitală bazată pe criptografie, promovată de o firmă cu sediu în Dubai. La fel ca şi codul de bare sau seria trecută pe o factură, fiecare monedă digitală este unică.

Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii, pe platforma DealShaker.

Moneda este imposibil să fie folosită în cazuri cu valenţe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece OneCoin include standardul KYC, care stochează şi securizează datele de tranzacţionare dintre utilizatori, spun experţii DealShaker.