Telekom susține Ora Pământului prin campania “Ia-ți o pauză de o oră și recuperează energia!”

260

Telekom Romania se alatură și în acest an celei mai mari manifestații voluntare de mediu din istorie, marcată la nivel mondial – Earth Hour (Ora Pământului), ajunsă anul acesta la cea de-a 10-a ediție.

Astfel, angajații Telekom sunt încurajați să contribuie la crearea unui viitor sustenabil prin protejarea mediului înconjurător. În data de 25 martie, în intervalul 20:30 – 21:30 (ora României) toate luminile, cu excepția celor care asigură securitatea, vor fi stinse în sediile principale ale companiei: City Gate, Sema Parc, Palatul Telefoanelor si Lamda Business Center.

Câteva ore de somn, multe ore de muncă, naveta zilnică prin trafic, mese frugale sau tihnă, activități de relaxare și multe altele – toate acestea, adunate, înseamnă un consum mare de energie electrică, raportat la o durată medie de viață de 70-80 de ani.

Totodată, Telekom Romania lansează tuturor românilor invitația de a stinge luminile pe 25 martie, între orele 20:30 și 21:30, pentru a sărbători Ora Pământului, cu îndemnul “Ia-ți o pauză de o oră și recuperează energia!”

Campania Earth Hour a însemnat anul trecut un număr record de 178 de țări participante, peste 400 de monumente și repere geografice implicate și peste 1.2 milioane de ambasadori din întreaga lume care și-au arătat sprijinul față de această mișcare.