Telekom România renunță la serviciile de încasare a facturilor prin Poșta Română

- Adrian Ungureanu
435

Telekom Romania anunță încetarea contractelor cu Poșta Română, începând cu 1 februarie 2018, pentru plata facturilor aferente contractelor de servicii fixe și mobile, ca urmare a nerespectării obligațiilor contractuale de către Poșta Română.

„Clienții Telekom Romania beneficiază în continuare de cele peste 40.000 de puncte de încasare (rețeaua proprie de magazine, rețele de retaileri, bănci partenere, ATM-uri și automate de plăți), din mediul urban și rural, unde își pot plăti facturile”, se arată într-un comunicat al operatorului de telecomunicații.

De asemenea, modalitățile de plată variate precum plata online, pe site-ul companiei, la secțiunea MyAccount, plata prin debit direct, prin internet banking, mobile banking (prin băncile partenere, care oferă aceste servicii), completează lista de alternative la plata facturii Telekom.

Telekom reamintește că toate detaliile privind facilitățile de plată se regăsesc pe spatele fiecărei facturi și pe site-ul Telekom, la secțiunea Asistență – www.telekom.ro/asistenta/facturaanexe mai jos privind modalitățile de plată a facturii Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications.