Telekom Romania: Ofertă de portare cu trei luni gratuite la abonament mobil

1333

Telekom Romania anunţă o nouă campanie îndrăzneață pentru clienții rezidențiali – primele trei luni gratuite la abonament mobil pentru cei care se portează în rețeaua Telekom Romania, până la finalul lunii martie.

Noua ofertă de portare la planul tarifar Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală și bonus Net 4G Nelimitat, se adresează atât clienților veniti prin portare de la abonament, cât și de la cartelă.

“Continuăm să fim îndrăzneți și creativi în oferte, deoarece noile strategii de marketing se conturează în jurul nevoilor și așteptărilor clienților. În acest sens, noua ofertă Telekom are la bază un conținut de marketing și comunicare personalizat, cu scopul final de a le oferi clienților noștri experiențe unice. Credem că și de această dată am reușit să le livrăm o ofertă creativă, semnificativă și valoroasă”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Mai multe detalii din partea lui Andreas Elsner despre noua ofertă:


Pentru comunicarea ofertei de primăvară, Telekom lansează și o nouă campanie de comunicare, construită în jurul mesajului “Spune adio limitărilor! Dacă abonamentul tău te înșeală, nu îți oferă tot ce dorești sau te constrânge în orice fel, spune-i adio”.

Într-un spațiu publicitar care va fi dominat în perioada următoare de promisiunile și poveștile sărbătorilor de Ziua Îndrăgostiților, Dragobete sau 1 Martie, Telekom reiterează cât de importante sunt în orice relație adevărul, libertatea, lipsa constrângerilor și a limitărilor.

Prețul special de 5 euro / lună este valabil pentru toate portările la abonamentul Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală, plasate online pe www.telekom.ro, și la toate  portările făcute în magazinele Telekom Romania și ale partenerilor și este disponibil clienților care au activ un serviciu fix Telekom.

În același timp, clienții care se portează și nu dețin servicii fixe de la Telekom (și nu își vor achiziționa), pot beneficia de primele trei luni de abonament gratuit, ulterior prețul abonamentului fiind de 7 euro / lună.

În plus, oferta de primăvară vine și împreună cu telefoane în rate, fără dobândă și avans zero:  Samsung Galaxy J4+ la 6 euro/lună, Samsung Galaxy A6 la 8 euro/lună, Huawei P 20 Lite la 10 euro/lună sau Huawei Mate 20 Lite la 12 euro/lună.

Oferta de portare la Mobil 5 cu telefoane în rate este disponibilă în magazinele Telekom sau ale partenerilor și la numărul 1234.

Oferta Telekom de primăvară aduce noutăți și clienților persoane juridice care se portează la Telekom în perioada 13 februarie – 31 martie: Internet 4G nelimitat, liber de contract și Norton Security Online inclus până la sfârșitul anului 2019, totul la 5 euro / lună, plus TVA.

Oferta este valabilă pentru cererile de portare la abonamentul Freedom 5, plasate online, la telekom.ro/business.

No posts to display