Telekom Romania le aduce clienților noi avantaje și beneficii cu cea mai recentă ofertă de vară: vouchere Blue Air și telefoane Samsung

416

Telekom Romania anunță o nouă ofertă de vară concentrată pe experiența clienților, pornind de la inspirație, surpriză și mobilitate. Noua promoție de vară Telekom introduce parteneriatul cu Blue Air, care răspunde cerințelor și așteptărilor clienților pentru călătorii și comunicare.

În perioada 21 iunie – 31 iulie 2019, noua promoție le aduce tuturor clienților eligibili Telekom, la planurile tarifare începând cu Mobil 6 și prin achiziționarea oricărui dispozitiv Samsung, în rate, un voucher cu o reducere de 100 euro la zborurile Blue Air.

“La Telekom, când dezvoltăm noile oferte, ne concentrăm foarte mult pe experiența pe care urmează să o oferim clienților. Scopul nostru principal este remodelarea pieței de telecomunicații din România, oferind cele mai bune servicii în concordanță cu cele mai bune oferte. Această mentalitate ne motivează să continuăm să creăm oferte surprinzătoare. Astfel, împreună cu partenerul nostru Blue Air, devenim mai creativi și mai responsabili în promisiunea de a le oferi clienților și mai multe beneficii la costuri accesibile, prin noua promoție de vară. Clienții Telekom primesc vara aceasta vouchere Blue Air cu reducere de 100 euro și pot călători, astfel, în locuri minunate, unde pot avea experiențe unice. În plus, cu unul dintre telefoanele Samsung incluse în promoție, clienții noștri vor avea kit-ul perfect pentru vacanța de vară”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

În cadrul aceleași conferințe de presă, Andreas Elsner a mai declarat că Telekom Romania intenționează să adopte o nouă strategie în ceea ce privește serviciile de telefonie.

Vrem să renunţăm treptat la telefonia fixă şi să ne concentrăm pe ce este esenţial, adică o creştere puternică pe segmentul telefoniei mobile. Aceasta este strategie care ne aduce venituri“, a declarat Andreas Elsner.

“Conectarea oamenilor la ceea ce este important în viața lor – familie, prieteni, oportunități de afaceri și noi destinații – este motorul care propulsează Blue Air. Călătoria este o experiență valoroasă pentru toată lumea, deoarece explorarea unor locuri noi creează amintiri și oportunități neprețuite. Deoarece avem un obiectiv comun, de a conecta oameni și culturi din țări diferite, în această vară, Blue Air face echipă cu Telekom Romania. Suntem încântați să inspirăm clienții companiei Telekom în alegerea următoarelor aventuri în Europa și ne invităm pasagerii să își ocupe locurile, să se relaxeze și să se bucure de zbor”, a declarat Carsten Schaeffer, Director Executiv Comercial, Blue Air.

La achiziționarea noii oferte de mobil și telefoane de la Telekom Romania, clienții pot beneficia de bonusul Net 4G Nelimitat, minute naționale și SMS-uri nelimitate, telefoane Samsung în rate, cu avans 0, plus voucherul cu reducere de 100 euro pentru orice destinație Blue Air. Clienții pot alege oricare dintre dispozitivele Samsung cu prețuri atractive, în rate de la 6 euro / lună și 0 avans. De exemplu, Samsung Galaxy A10, la 6 euro / lună, Samsung Galaxy A40, la 9 euro / lună sau Samsung Galaxy A50, 12 euro / lună.

Clienții pot intra în posesia voucherului Blue Air în aplicația MyAccount, accesând www.telekom.ro. Voucherul poate fi utilizat pentru rezervări pe site-ul Blue Air oricând înainte de data de 30 noiembrie 2019. Acesta poate fi folosit la achiziționarea biletelor la toate zborurile regulate Blue Air, perioada de călătorie fiind valabilă până în data de 28 martie 2020.

Mai multe informații, termenii și condițiile promoției sunt disponibile pe site-ul telekom.ro.

Promoția este valabilă la încheierea unui contract pe 2 ani, de către clienții eligibili.

De la lansarea în octombrie 2017 a ofertelor Net 4G Nelimitat, 74% dintre clienții Telekom de servicii pe bază de abonament au net 4G nelimitat, iar numărul lor este în creștere. În plus, clienții serviciilor Nelimitat consumă de 5 ori mai mult trafic de date 4G și, conform unor studii interne, aceștia sunt cei mai loiali și mai mulțumiți clienți cu serviciile Telekom.

În perioada ianuarie-aprilie 2019, vânzările abonamentelor cu servicii Nelimitat, împreună cu un telefon achiziționat în rate, au crescut cu 31% față de aceeași perioadă a anului trecut.