Telekom Romania anunţă noi oferte speciale #Netliberare, de la 5 euro

- Adrian Ungureanu
362

– Acces gratuit în aplicaţiile Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp, plus 30 GB de net la viteze 4G pentru utilizatorii Cartelei Telekom, începând de la 5 euro credit;
– Toate meciurile din UEFA Champions League şi UEFA Europa League, precum şi toate competiţiile sportive difuzate pe canalele Telekom Sport, pot fi urmărite live, oriunde, pe toate ecranele, cu abonamentele de Internet TV şi servicii mobile;
– Funcţionalităţi avansate, precum Pauză şi Continuare, cu serviciul Internet TV, de la 5 euro / lună, într-unul din pachetele promoționale împreună cu serviciul de Internet fix;
– 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicația Telekom TV, care oferă utilizatorilor acces la canalele Telekom Sport, HBO şi Cinemax direct pe telefon, cu abonamentele de mobil începând de la 5 euro / lună (TVA inclus), pentru clienții care dețin și servicii fixe de la Telekom.

Continuând promisiunea #Netliberare, Telekom Romania anunţă noi oferte speciale pentru abonaţi şi pentru utilizatorii Cartelei Telekom.

Utilizatorii Cartelei Telekom au acum trafic gratuit în aplicaţiile Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp, fără a consuma traficul de date inclus, la preţuri începând de la 5 euro credit. În plus, Cartela Telekom oferă clienţilor trafic consistent de date, cu bonusul GigaDay, de 30 GB / 30 de zile, la viteze 4G.

“Noile noastre oferte #Netliberare lansate astăzi susţin tendinţele şi preferinţele clienţilor pentru acces la aplicaţiile de social media şi de video streaming, oricând şi oriunde s-ar afla, direct pe telefonul mobil. Utilizatorii Cartelei Telekom se pot bucura de trafic gratuit în cele mai populare aplicaţii de social media – Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp – fără a consuma resursele de date incluse. În plus, atât clienţii prepaid, cât şi cei ai serviciilor mobile pe bază de abonament, au la dispoziţie trafic generos de date care le oferă acces la aplicaţiile preferate, fără grija consumului de date. Telekom susţine, astfel, promisiunea #Netliberare, de a face accesul la Internet mai accesibil tuturor consumatorilor”, a spus, într-un comunicat remis redacției, Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Cu abonamentele de Internet TV şi servicii mobile, clienţii Telekom Romania se pot bucura de conţinut TV special şi exclusiv, pe care aceştia îl pot accesa pe orice dispozitiv, la preţuri avantajoase. Canalele Telekom Sport le oferă clienţilor sporturile preferate şi acces la cele mai importante competiţii europene de fotbal, precum UEFA Champions League şi UEFA Europa League, pe care aceştia le pot urmări live oriunde doresc, pe televizor, laptop, PC, smartphone sau tabletă, cu serviciul Telekom TV Web&Mobile și aplicația Telekom TV.

Cu serviciul Internet TV şi funcționalitățile avansate oferite de acesta, precum Pauză și Continuare, iubitorii sportului vor putea să oprească și să pornească meciurile şi competiţiile preferate şi să le reia oricând doresc. Serviciul Internet TV este disponibil începând de la 5 euro / lună (TVA inclus), achiziționat într-un pachet promoțional împreună cu serviciul de Internet fix de la Telekom. În plus, în cadrul ofertei promoționale, clienții primesc primele două luni de abonament gratuite la pachetul de servicii.

Pentru clienţii care deţin şi servicii fixe de la Telekom Romania, abonamentele de servicii mobile, cu preţuri începând de la 5 euro / lună (TVA inclus), aduc 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicaţia mobilă Telekom TV, care oferă utilizatorilor acces la canalele Telekom Sport, HBO şi Cinemax direct pe mobil. Astfel, doar cu oferta Telekom clienții se pot bucura de televiziune direct pe telefonul mobil, şi de toate meciurile UEFA Champions League şi UEFA Europa League, transmise pe canalele Telekom Sport, precum şi de toate filmele, serialele și documentarele preferate, pe canalele HBO şi Cinemax, din pachetul Maxpak.