Telekom Romania aduce iPhone X începând cu 3 noiembrie

- Adrian Ungureanu
357

Telekom Romania a anunțat că va comercializa noul iPhone X, începând cu data de 3 noiembrie, în timp ce clienţii ppt plasa precomenzile începând de astăzi, 27 octombrie, la www.telekom.ro.

Telekom oferă deja cele mai noi produse de la Apple, inclusiv noua generaţie de iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, tarifele dispozitivelor fiind listate pe site-ul operatorului.

iPhone X are un design realizat din toate tipurile de sticlă, cu un display Super Retina de 5,8 inch, chip A11 Bionic, realitate augmentată și imagine 3D în adâncime, încărcare fără fir, cameră foto îmbunătățită cu stabilizare optică dublă a imaginii și Face ID, activată datorită sistemului TrueDepth, care permite identificarea facială prin modul Portret cu funcția Portrait Lighting pe camera frontală, cu un efect de adâncime a fundalului, şi Animoji, care captează şi analizează mişcarea a peste 50 de muşchi faciali diferiţi pentru a anima Animoji într-un nou şi amuzant mod.

Camera posterioară, redesenată, cu stabilizare duală a imaginii, include un nou filtru de culoare, pixeli mai adânci şi un procesor Apple pentru imagini, îmbunătăţit, şi dispune de modul Portret cu funcția Portrait Lighting, pentru fotografii şi filme. Faţa acoperită integral cu sticlă şi partea posterioară a iPhone X dispun de cea mai durabilă sticlă montată vreodată pe un smartphone.

Tarifele pentru noul telefon iPhone X sunt:

Model Preț fără abonament Preț la abonamentul Mobil 45
iPhone X 64GB 5,299 3,199
iPhone X 256GB 5,999 3,999

Preţurile sunt în lei şi includ TVA.

Dispozitivul este disponibil la precomandă în culorile Space Gray (gri stelar) și Silver (argintiu).