Telekom oferă toate modelele Samsung Galaxy J (2017) la 1 leu celor care portează până pe 16 aprilie

405

Telekom România sărbătorește un an de #Netliberare și anunță că abonaţii şi utilizatorii de cartele preplătite Telekom pot beneficia de bonusul de trafic de date mobil 4G nelimitat, începând de la 5 euro.

Mai mult, până la 16 aprilie, clienţii care vizitează magazinele Telekom pot beneficia de întreaga familie de telefoane inteligente Samsung Galaxy J 2017 la preţul de 1 leu, la portare.

În plus, în toată ţara, clienţii serviciilor mobile se pot bucura de oferte speciale la abonamente începând de la 5 euro / lună dacă îşi activează servicii fixe în următoarele şase luni.

Potrivit datelor companiei, ofertele #Netliberare au atras 2 milioane de clienţi. Totodată, traficul 4G în rețeaua Telekom a crescut de 6 ori mai mare datorită investiţiilor masive în dezvoltarea reţelei 4G şi a portofoliului de telefoane şi servicii.

Noua campania a ajutat Telekom și în creșterea popularității brandului, menționând că a înregistrat o creștere de peste 58% a indicatorului de prima opțiune ca brand în mediul urban, pe grupul-țintă mileniali, atât pentru internetul de mare viteză, cât şi pentru serviciile mobile (potrivit Advertising Tracking Study derulat de Kantar Millward Brown, în decembrie 2017, pentru Telekom).