Telekom lansează campania de Black Friday 2018. Prețurile telefoanelor reduse cu până la 75%

448

Telekom Romania anunţă startul campaniei de Black Friday pe 12 noiembrie, cu discounturi de până la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achiziţionate atât pe site-ul companiei, cât şi din magazinele Telekom şi ale partenerilor, împreună cu abonamentele cu minute naţionale nelimitate şi internet 4G nelimitat, de la 5 euro/lună (TVA inclus).

Clienţii Telekom care optează pentru achiziţionarea unui telefon disponibil în oferta de Black Friday, online, pe site-ul companiei, vor beneficia de reduceri de până la 75%, împreună cu abonamentul de 5 euro/lună (TVA inclus), fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere, incluzând Internet 4G nelimitat.

Spre exemplu, noul telefon Nokia 5.1 Plus, cu display HD de 5.8” şi sistem de operare Android One, va putea fi cumpărat la preţul de 599 lei.

În magazinele Telekom şi ale partenerilor reţelei, telefoanele din oferta de Black Friday pot fi achiziţionate în rate fixe, pe 24 de luni, fără dobândă şi avans zero, împreună cu abonamentul nelimitat de 5 euro pentru clienţii care au servicii fixe de la Telekom, respectiv de 7 euro pentru clienţii de servicii mobile.

Printre smartphone-urile 4G care pot fi achiziţionate în rate, se numără şi Nokia 1 (rată 1 euro/lună, TVA inclus), iPhone 6S (rată 10 euro/lună, TVA inclus) sau Samsung Galaxy S8 Plus (rată 20 euro/lună, TVA inclus).

Printre ofertele recomandate se află Huawei P20 Lite, disponibil în rate la 8 euro/lună (TVA inclus) – un smartphone cu full view display, camera duală şi senzor de amprentă.

Oferta Black Friday de la Telekom cuprinde telefoane de la producători precum Samsung, Apple, Nokia, Huawei, Motorala, LG, Sony, HTC, Allview.