Telekom își provoacă rivalii să intre și pe servicii fixe să joace ”cu aceleași arme”

429

În contextul mutărilor făcute de operatorii competitori, de Orange și Vodafone, cei de la Telekom România consideră că este o dezvoltare normală a pieței de comunicații din România.

Mai ales în contextul, în care de curând a fost anunțată preluarea activităților UPC din România, de către grupul Vodafone.

Atunci când oferi servicii multiple, toţi jucătorii ar experimenta situaţii de o complexitate asemănătoare şi s-ar confrunta şi cu o bază de costuri relativ similară, a declarat pentru ZF, Ovidiu Ghiman, directorul comercial pe segmentul business al Telekom România.

”Când ai doar operaţiuni de telefonie mobilă cerul ţi se poate părea mai albastru“, a spus Ovidiu Ghiman. ”Rivalii noştri din mobil vor vedea că adăugarea de servicii fixe şi procesele de integrare nu sunt deloc atât de simple pe cât par”, a mai spus oficialul Telekom România.

„Vodafone şi Orange intră tot mai puternic în fix, ştim cu siguranţă că este o experienţă complexă pentru ei, din experienţă proprie ştim că este o experienţă complexă pentru ei, dar eu cred că este o experienţă binevenită. Pentru că de abia intrând şi ei în businessul de fix jucăm cu toţii cu aceleaşi arme”, a mai spus Ovidiu Ghiman.