Telekom își provoacă rivalii să intre și pe servicii fixe să joace ”cu aceleași arme”

- Adrian Ungureanu
423

În contextul mutărilor făcute de operatorii competitori, de Orange și Vodafone, cei de la Telekom România consideră că este o dezvoltare normală a pieței de comunicații din România.

Mai ales în contextul, în care de curând a fost anunțată preluarea activităților UPC din România, de către grupul Vodafone.

Atunci când oferi servicii multiple, toţi jucătorii ar experimenta situaţii de o complexitate asemănătoare şi s-ar confrunta şi cu o bază de costuri relativ similară, a declarat pentru ZF, Ovidiu Ghiman, directorul comercial pe segmentul business al Telekom România.

”Când ai doar operaţiuni de telefonie mobilă cerul ţi se poate părea mai albastru“, a spus Ovidiu Ghiman. ”Rivalii noştri din mobil vor vedea că adăugarea de servicii fixe şi procesele de integrare nu sunt deloc atât de simple pe cât par”, a mai spus oficialul Telekom România.

„Vodafone şi Orange intră tot mai puternic în fix, ştim cu siguranţă că este o experienţă complexă pentru ei, din experienţă proprie ştim că este o experienţă complexă pentru ei, dar eu cred că este o experienţă binevenită. Pentru că de abia intrând şi ei în businessul de fix jucăm cu toţii cu aceleaşi arme”, a mai spus Ovidiu Ghiman.