Telefoanele şi accesoriile inteliente, în topul cadourilor tech în luna iubirii

470

Anul acesta, românii continuă să aleagă cadouri inspirate de Valentine’s Day, gadget-uri și accesorii smart, cu un design elegant, preferând modelele colorate, în special gold, rose gold și alb, în ceea ce privește smartphone-urile.

Retailerul EuroGsm preconizează că anul acesta se va păstra trendul din 2016, cele mai căutate produse în luna februarie fiind telefoanele smart, accesoriile wearable, căștile Bluetooth, boxele portabile și tabletele. Dintre acestea, căștile Bluetooth și boxele portabile sunt considerate de către clienți cele mai potrivite cadouri tech de Valentine’s Day.

“În ultimii ani și, mai ales, anul trecut, am observat o creștere a interesului clienților pentru categoriile de gadget-uri și accesorii care se remarcă prin eleganța design-ului și prin calitățile tehnice deosebite”, a declarat, într-un comunicat remis redacţiei, Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Printre produsele-vedetă ale acestei perioade regăsim mărci precum Apple, Samsung, Huawei și LG. Numim aici telefoanele din categoriile high-end – iPhone 7, HTC 10, LG G5, Samsung S7 și Samsung S7 edge, mid-range – Samsung Galaxy A3 și A5, Samsung Galaxy J3 și J5 (generația 2016), dar și low-cost – LG K4 și K8. În shop-ul online, vedetele lunii februarie vor fi terminalele A3 și A5, generația 2017, de la Samsung, precum și căștile Bluetooth și gadget-urile wearable.