TCL ar urma să lanseze 6 telefoane Alcatel în 2018

- Adrian Ungureanu
417

Mai sunt două luni și jumătate până în 2018, dar niciodată nu este prea devreme să începi să-ți faci planul pentru la anul, mai ales atunci când ești producător de telefoane.

Chinezii de la TCL, compania care se ocupă acum și de destinele brandului BlackBerry pe piața smartphone, și-ar fi făcut deja planurile pentru celălalt brand istoric din portofoliu, și anume Alcatel.

Potrivit zvonacului Evan Blass (@evleaks) TCL ar avea în plan lansarea a cel puțin 6 telefoane cu brandul francez: Alcatel 5, Alcatel 3, Alcatel 3c, Alcatel 3x, Alcatel 3v și Alcatel 1x.

Din ce înțelege din postarea pe Twitter a lui Blass, se pare că TCL va renunța la denumirea ”Idol” care și vedem și imaginea de mai jos în care apar cele 6 modele. Nu știm dacă TCL chiar a făcut design-ul pentru întregul portofoliul de telefoane ce vor fi lansate anul viitor. Este posibil ca aceste 6 modele să fie programate doar pentru prima parte a acestui an și ar fi mai plauzibil. Mi-e greu să cred că și-au făcut deja planul pentru tot anul 2018.