Synaptics spune că senzorii de amprentă integrați în display funcționează și prin foliile de protecție

413

Se discută intens pe marginea subiectului echipării sau nu a noului Galaxy Note 9 cu senzori de amprentă integrați în display. Ultima variantă a fost că nu va avea, pentru că acest senzori nu funcționează prin foliile de protecție pentru ecran.

Ipoteza a fost aruncată în piață de analistul sud-coreean Ming-Chi Kuo din cadrul firmei de brokeraj KGI Securities. Cei de la Synaptics, care produc senzorul de amprentă integrat în ecran de pe Vivo X20 Plus UD, au reacționat și spus că nu este adevărat.

Nu au spus-o cei de la Synaptics, dar s-ar traduce prin faptul că Ming-Chi Kuo vorbește prostii. Aceștia spun că e posibil ca analistul să fi făcut o confuzie și că e posibil ca senzorii ultrasonici pe care vrea să-i folosească Samsung se nu funcționeze din cauza foliilor de protecție pentru ecran.

De asemenea, există și clipuri video care arată că senzorul de amprentă de la Synaptics funcționează chiar și prin două folii de protecție. Dați click pe clipul video de mai jos (8:32). Într-adevăr, pare că are nevoie de ceva mai mult timp pentru a reacționa, dar funcționează.

Așadar, motivele pentru care Samsung nu ar dori senzori de amprentă integrați în ecran nu sunt deloc clare. De fapt, nici nu suntem 100% că Samsung nu vrea să folosească astfel de senzori.