Succesorul lui iPhone X ar putea fi mai ieftin, după ce Apple s-a înțeles cu Samsung

- Adrian Ungureanu
439

Este o veste bună pentru fanii telefoanelor de la Apple, care în unele țări, cum ar fi chiar România, au ajuns să plătească peste 1.300 de euro/1.500 de dolari pentru avea nou iPhone X.

Vești noi din rândul furnizorilor de componente din Taiwan vorbesc despre o reducere a costului materialelor și de producție pentru succesorul direct al modelul iPhone X.

Potrivit Digitimes, Apple ar fi reușit să-i convingă și pe cei de la Samsung să reducă prețul display-urilor OLED, deși nu se afla într-o poziție favorabilă de a negocia prețurile, în condițiile în care a redus volumul comenzilor pentru iPhone X.

Mai mult, Digitimes chiar spune că dintre urmașul lui iPhone X, care va avea un ecran OLED cu dimensiuni similare, de 5,85 inci, ar putea fi chiar mai ieftin decât modele cu ecrane LCD.

Partea proastă este, că se pare că modelul cu ecran OLED ar putea fi mai ieftin pentru că avea specificații mai slabe decât modelele cu ecran LCD.

Detaliile din urmă par, însă, puțin cam ciudate, pentru că nu cred că Apple va face un urmaș pentru iPhone X, care să aibă specificații mai slabe decât modelele cu ecran LCD.