Steve Wozniak, cofondator Apple spune că nu va trece la iPhone X

438

Steve Wozniak este după Steve Jobs a doua cea mai proeminentă figură din istoria Apple. Este unul din co-fondatorii gigantului american, al doilea cel mai cunoscut dintre cei trei, după Jobs, pentru despre Ronald Wayne, nu vorbește mai nimeni.

Wozniak a fost și o figură mai activă în presă decât Wayne, așa că publicul îi asimilează pe Jobs și Wozniak drept fondatorii Apple, în timp ce Ronald Wayne este adesea ignorat. Oricum, Wozniak, deși a părăsit de mult timp compania nu s-a îndepărtat niciodată de Apple chiar dacă relațiile nu au fost întotdeauna cele mai bune.

Este, evident, utilizator de iPhone și nu a ratat niciun model până acum. Nici măcar modelul iPhone 8, care se vinde mai prost decât iPhone 7 și decât iPhone 6. Acesta chiar s-a arătat mulțumit de noul iPhone 8 și a declarat că nu va mai merge în niciun Apple Store pe data de 3 noiembrie pentru a-și cumpăra un iPhone X și a declarat că nu-și va face upgrade-ul la iPhone X niciodată.

Ar fi de înțeles într-o oarecare măsură. În primul rând a mizat pe iPhone 8 și nu 8 Plus, iar de iPhone X cel mai probabil nu se va simți atras, pentru că deși este o schimbare în bine pentru Apple, iPhone 8 Plus și iPhone X sunt departe de filosofia răposatului Steve Jobs, care s-a arătat mereu împotriva telefoanelor cu ecrane mari.