Spotify devine disponibil și pe consolele PlayStation 4 din România

- Adrian Ungureanu
429

Spotify, binecunoscutul serviciu de streaming muzical, lansat recent în România, este disponibil acum și pe PlayStation 4, prin aplicația PlayStation Music.

Potrivit unui comunicat remis de reprezentanții locali ai Sony Interactive Entertainment, Spotify poate fi accesat gratuit și redă orice melodie, album sau playlist la cerere, chiar şi în timpul sesiunilor de gaming, iar pentru un conţinut fără reclame, la o calitate audio înaltă – de până la 320 kbit/s., utilizatorii pot opta pentru varianta Premium, pe baza unui abonament lunar în valoare de 4,99 euro.

Astfel, aplicația le oferă acestora posibilitatea de a accesa muzica preferată dintr-o bază de date cu peste 35 de milioane de melodii. Utilizatorii au posibilitatea de a-și crea propriul playlist sau pot accesa muzica deja selecționată pentru jocuri precum Gran Turismo Sport, Shadow of the Colossus, FIFA 18 și multe altele.

Pentru a oferi o experiență imersivă completă, muzica redată prin Spotify pe consola PlayStation 4 poate fi controlată în timp real prin intermediul oricărui dispozitiv mobil, smartphone sau tabletă, pe care există deja aplicația. Alternativ, accesul la playlist-uri se poate realiza prin apăsarea butonului PlayStation de pe controller, în timpul rulării jocurilor preferate.