Specificațiile Xiaomi Mi 7 ies la suprafață! Producția ar putea începe în martie

- Adrian Ungureanu
407
Xiaomi Mi 7 render by Concept Creator

Xiaomi este un brand tot mai prezent în piața smartphone. Este unul din cele mai puternice branduri din China, este pe locul doi în India, suflând în ceafa celor de la Samsung, iar anul acesta și-a demarat extinderea la nivel global.

Dar Xiaomi este un brand care este deja cunoscut în Europa de ceva timp, iar telefoanele lor sunt destul de apreciate pentru că vin cu seturi de specificații destul de ridicate, la prețuri acceptabile.

Cea mai puternică familie de telefoane este gama ”Mi”, iar modelul Mi 6 de anul trecut chiar a surprins pe multă lume prin nivelul de echipare și design.

Acum viitor urmează modelul Mi 7 ale cărui specificații încep ușor, ușor să iasă la suprafață. Potrivit celor mai recente scurgeri de informații, telefonul va avea un ecran OLED, produs de Samsung, cu diagonală de 6,01 inci, cu raport 18:9, ca mai toate telefoanele noi care sunt lansate în prezent.

La interior se va regăsi noile procesoare de top de la Qualcomm Snapdragon 845, care vor echipa și modelele Galaxy S9 și S9+ de la Samsung. Se pare că Mi7 va avea cel puțin 6GB memorie RAM, dar este posibil să vină și cu o versiune de 8GB. Deocamdată nimic despre cantitatea de stocare internă, dar cel mai probabil, nu va fi mai mică de 32GB.

Xiaomi Mi 7 va avea o cameră principală duală formată din doi senzori de 16MP fiecare. Camera frontală este încă necunoscută. Telefonul va fi alimentat de o baterie de similară cu cea de pe Mi 6, adică de 3.350mAh.

Au apărut și ceva speculații legate de preț. Se pare că în China va costa 2.699 de yuani, ceea ce înseamnă în jur de 345 de euro, preț similar cu cel de anul trecut, când a fost lansat Mi 6.

Telefonul ar putea fi lansat în al doilea trimestru al anului viitor, producția în masă fiind așteptată să demareze în luna martie.

Mai jos aveți un concept, neoficial, realizat de cei de la Concept Creators.