Specificațiile viitorului LG V35 ThinQ ies, în sfârșit, la suprafață

- Adrian Ungureanu
406

Poate ați mai auzit în ultimele săptămâni că LG pregătește un nou smartphone pentru familia ”V”, și nu, nu mă refer la V40, următoarea generație, ci la un nou model intermediar, LG V35 ThinQ.

Până acum nu au ieșit foarte multe informații într-un mod clar. Acum a apărut această poză cu ceea ce pare a fi cutia de produs, pe care este trecut setul de specificații al acestui telefon.

Ecran de 6 inci, rezoluție QuadHD (2880×1440), adică format 18:9, procesor Snapdragon 845, 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă. Are cameră principală duală cu doi senzori de 16MP fiecare, și o cameră selfie cu senzor de 8MP. Este alimentat de o baterie de 3.000mAh și va veni cu Android 8.1 Oreo.

Se vorbea de acest telefon ca fiind un model ce ar putea fi exclusiv pentru cei de la AT&T, unul din cei patru mari operatori de telecomunicații americani, dar ținând cont că specificațiile sunt scrise în coreeană, această ipoteză nu mai pare valabilă.

Din păcate, încă nu știm când va fi lansat acest telefon, nici prețul lui. Cu siguranță nu va fi ieftin, pentru că sunt specificații de flagship.