Specificațiile și prețurile pentru Moto G6, G6+ și G6 Play ies iveală

- Adrian Ungureanu
472

Motorola, deținută în prezent de chinezii de la Lenovo, pregătesc lansarea noii generații de telefoane din gama Moto G, care ar fi formată din trei modele, adică Moto G6, Moto G6 Plus și Moto G6 Play.

Telefoanele ar putea fi prezentate oficial la finalul acestei luni, în Barcelona, la Mobile World Congress 2018 și începe să se contureze deja o imagine clară asupra acestei serii.

Moto G6
Acesta este modelul de bază din această gamă. Scăpările de informații sugerează un display de 5,7 inci cu rezoluție FullHD+ în format 18:9, procesor Snapdragon 450 (destul de modest) și va avea două opțiuni de echipare RAM și stocare internă: 3GB RAM + 32GB ROM și 4GB RAM și 64GB ROM. Componenta foto va fi formată dintr-o cameră principală duală cu senzori de 12MP și 5MP și o cameră selfie de 16MP. Va fi alimentat de o baterie de 3.000mAh. Prețul anticipat pentru acest model este de 235 de dolari, adică în jur de 188 de euro.

Moto G6 Play
Acesta va fi cel mai modest model al noii familii. Este dotat cu ecran de 5,7 inci cu rezoluție HD în format 16:9, procesor Snapdragon 430, nu sunt despre RAM sau stocare, iar singurul lucru despre componenta foto este că nu va avea nicio cameră duală. Va avea senzor de amprentă integrat în logo-ul Moto de pe spatele telefonului. Acesta ar avea o baterie destul de generoasă, de 4.000mAh. Prețul speculat pentru acest model este de 190 de dolari, adică în jur de 152 de euro.

Moto G6 Plus
Aceasta va fi versiunea de top a noii serii. Potrivit ultimelor scăpări de informații, acesta va avea un ecran de 5,93 inci cu rezoluție FullHD+ în format 18:9. Va fi echipat cu procesor Snapdragon 630, 6GB memorie RAM și 64GB stocare internă. Componenta foto va fi formată dintr-o cameră principală duală, cu senzori de 12MP și 5MP, și o cameră frontală cu senzor de 16MP. Bateria ar fi de 3.250mAh, cu puțin mai mare decât cea de pe modelul standard, dar mai mică decât cea de pe Moto G6 Play. Prețul speculat pentru acest model este de 265 de dolari (circa 212 euro).

Personal, de departe cea mai bună afacere mi se pare ultimul model. Moto G6 Plus pare un telefon foarte bine dotat, cu design actualizat și un preț foarte atractiv pentru specificațiile sale. În schimb, celelalte modele, chiar dacă au prețuri mai bune, nivelul specificațiile este destul de redus. Aș mai spune că Moto G6 Play mi se pare chiar mai interesant decât modelul de bază, Moto G6. Deși are cele mai modeste echipări, are o baterie mult mai generoasă și ar trebui să ofere o autonomie mult de două zile.