Specificațiile Samsung Galazy A6+ (2018) confirmate oficial

- Adrian Ungureanu
453

Samsung va lansa cât de curând noile telefoane Galaxy A6 și A6+ (2018), un soi de versiuni mai modeste ale modelelor Galaxy S9 și S9+, ar modelul A6+ tocmai a fost depistat în baza de date TENAA.

Cum vorbim de site-ul autorității chineze care-și dă acordul înainte ca acesta să fie vândut pe piața locală, specificațiile sunt cele oficiale.

Așadar, noul Samsung Galaxy A6+ are un display de 6 inci, cu rezoluție Full HD+ (2220×1080 pixeli), în format 18,5:9, procesor Snapdragon 625, 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern.

Datele din dreptul camerelor sunt puțin ciudate. În mod clar avem o cameră duală de 8MP, iar la fel va avea și camera frontală, dar mai sunt câteva cifre trecute în niște paranteze care ne bagă puțin în încurcătură. Dacă ne-am lua după cifrele din paranteze vom vedea că are doi senzori de 16MP și 5MP pe camera principală și de 24MP este senzorul camerei frontale.

Telefonul va veni cu Android 8.0 Oreo la bord și este alimentat de o baterie de 3.500mAh și după cum vedeți din poză, senzorul de amprente se află sub camera duală.

Deocamdată, nu sunt informații legate de preț și potențiala dată de lansare, dar de obicei, după listarea pe TENAA, produsele sunt lansate la puțin timp.