Specificațiile lui Xiaomi Mi 7 ies la iveală – Snapdragon 845 și 8GB memorie RAM

- Adrian Ungureanu
479

Următorul vârf de gamă ale celor de la Xiaomi este pe drum, iar prezentarea lui este programată pentru finele acestui luni, la Mobile World Congress (MWC) 2018, în Barcelona.

O captură de ecran făcută de pe un presupus Xiaomi Mi 7 scoate la iveală cele mai importante specificații ale telefonului.

După cum puteți vedea și voi în imaginea de mai jos, telefonul dispune de un ecran de 5,6 inci, o diagonală relativ decentă, într-o piață care se înghesuie tot mai multe telefoane cu diagonale de peste 6 inci. Ecranul are rezoluție Full HD+ (2160×1080 pixeli), deci are un format 18:9.

La interior se ascund un procesor Snapdragon 845, 8 GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare intern. Modelul Mi 6, vârful de gamă de anul trecut, a avut două variante de RAM, una de 4GB și cealaltă de 6GB.

Camera principală a telefonului pare formată din doi senzor a câte 16MP fiecare. Nu sunt indicii despre camera frontală, din păcate.

Nu în ultimul rând, aflăm că telefonul va fi alimentat de o baterie mult mai generoasă decât cea de pe Mi 6. Dacă modelul de anul trecut avea o baterie de 3.350mAh, Xiaomi Mi 7 va avea o baterie de 4.480mAh.