Specificaţiile lui HTC U Ultra “scăpate” pe internet cu puţin timp înainte de lansare

245

Mâine, HTC urmează să lanseze mâine un cel puţin nou telefon. Compania taiwaneză va transmite live pe internet evenimentul în care urmează să fie prezentat modelul HTC U Ultra despre care s-a tot vorbit în ultimele săptămâni.

Deşi ar fi trebuit să aflăm mai multe mâine, 12 ianuarie, iată că detaliile tehnice ale acestui telefon au ieşit la iveală înainte de termen. Alfăm, astfel, că modelul HTC U Ultra va veni cu un display de 6 inci, cu rezoluţie Quad HD (2560 x 1440 pixeli).

La interior telefonul “ascunde” noua platformă Snapdragon 835, cu procesor octa-core şi procesor grafic Adreno 540. De asemenea, mai găsim 4GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern.

Componenta foto este una foarte interesantă. Camera principală este duală, formată dintr-un senzor de 24 de MP şi unul de 13 MP. Camera frontală este şi ea una generoasă. La 16 MP, fanii selfie-urilor ar trebui să fie mai mult decât mulţumiţi.

Zvonurile spun că în cadrul aceastui eveniment ar mai putea fi lansat şi modelul HTC U Play, un model ceva mai modest, cu ecran de 5,2 inci, Full HD, procesor octa-core de la MediaTek, 3 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare intern şi camere cu senzori de 16 MP pe ambele părţi alte telefonului.

În acest caz, înseamnă că HTC va lansa o nouă familie de telefoane, ceea ce nu ar fi deloc imposibil sau să un gamă care să înlocuiască celebra familie HTC One care a strâns deja destule generaţii. Poate HTC caută să dea un “refresh” afacerii cu telefoane