Specificațiile lui HTC U dezvăluite de infograficul care va fi printat pe cutia telefonului

155

Lansarea lui HTC U despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă pare iminentă din moment ce pe internet a apărut și infograficul ce va fi printat pe cutia telefonului, ocazia cu care aflăm cele mai importante specificații ale noului vârf de gamă al companiei taiwaneze.

Dacă infograficul este real, HTC U veni cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Quad HD, protejat de Gorilla Glass 5, va fi rezistent la apă, nu și la praf, având certificare IP57. La interior ascunde un procesor Snapdragon 835, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare intern, slot pentru card microSD și va oferi suport dual-SIM.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 12 MP cu tehnologie HTC Ultrapixel 3 și o cameră frontală cu senzor de 16 MP, foarte atrăgătoare pentru iubitorii de selfie-uri. Telefonul mai dispune printre altele și de senzor pentru amprentă, suport 4G, NFC și încărcare rapidă Quick Charge 3.0.

Încă odată, este confirmată prezența senzorilor de atingere plasați pe muchiile telefonului, cu ajutorul cărora utilizatorii vor putea acționa telefonul prin strângerea pe laterale ale telefonului, funcție promovată deja de cei de la HTC săptămâna trecută.

Telefonul urmează să fie prezentat pe data de 16 mai, dată anunțată oficial de cei de la HTC.