Specificațiile Honor 9 Lite divulgate înainte de lansarea oficială

- Adrian Ungureanu
359

Huawei se pregătește de lansarea noului model Honor 9 Lite, care ar putea fi lansat chiar azi, dar informațiile legate de specificațiile telefonului au apărut deja pe site-ul TENAA, autoritatea chineză care-și dă acordul ca un echipament electronic să poată fi vândut pe piața din China.

Ieri vă arătam primele imagini cu Honor 9 Lite care apăruse pe site-ul autorității chineze, dar astăzi au fost listate și specificațiile acestui nou telefon al diviziei de brand de la Huawei.

Honor 9 Lite vine cu un display de 5,65 inci, cu rezoluție Full HD+ (2160×1080 pixeli), în format 18:9. La interior se regăsește un procesor Kirin 659 și vor fi două variante de RAM și spațiu de stocare internă: 3GB de RAM cuplați cu 32GB stocare internă și 4GB de RAM cu 64GB ROM.

Componenta foto este formată, așa cum anticipam, din două camere duale, dotate cu același tip de senzori: 13MP+2MP. Inițial s-a vorbit de o combinație de senzori de 20MP+2MP, dar evident că lucrurile nu au stat așa.

Telefonul va fi livrat cu Android 8.0 Oreo la bord, baterie de 2.900 mAh, dispune și de slot pentru card microSD, port microUSB și jack audio.

Cei de la Honor aveau pregătit un eveniment pentru azi, iar toate indiciile din invitație indicau lansarea unui telefon cu patru camere așa că ar putea fi chiar Honor 9 Lite. Sperăm să fie așa, să aflăm și prețurile.