Sony pregăteşte un eveniment special în prima zi de MWC 2017

- Adrian Ungureanu
336

Sony nu a mai prezentat nimic de ceva vreme. În timp ce mai toţi ceilalţi producători de telefoane au mai anunţat câte ceva sau măcar au apărut zvonuri despre gadgeturile lor, numele companiei japoneze s-a aflat de prea puţine ori în centrul atenţiei.

Iată că acum apar şi primele veşti dintre compania japoneză. Sony a început să trimită invitaţii pentru un eveniment special ce va avea loc în prima zi a expoziţiei Mobile World Congress (MWC) 2017, ce va avea loc la Barcelona, în perioada 27 februarie – 2 martie.

Evenimentul are loc chiar pe 27 februarie, fiind programat la ora 8:30 CET (9:30, ora României). În invitaţie compania notează: “Eşti invitat să vezi cele mai noi inovaţii prezentate la conferinţa Sony de la MWC 2017!”

Faptul că Sony foloseşte termenul “inovaţii” înseamnă că va veni cu mai multe suprize. Deocamdată nu sunt indicii despre ce va fi vorba. Ştim doar că lumea aşteaptă un urmaş pentru modelul Sony Xperia XA, un posibil Xperia A2, singurul dispozitiv notabil de la Sony despre care s-a mai vorbit în ultima perioadă.