Sony “Pikachu” apare în baza de date de la GFXBench

- Adrian Ungureanu
185

Testele de referinţă sunt o sursă foarte bună de informaţii. Companiile folosesc aceste teste pentru a-şi compara telefoanele în curs de dezvoltare cu altele de pe piaţă, iar cu această ocazie putem vedea şi noi, în avans, ce suprize ne pregătesc.

În baza de date a celor de la GFXBench a apărut un terminal ciudat de la Sony. Ciudat pentru numele de cod ales, adică “Pikachu”. Este suprinzător şi pentru că este un nume care vine de la rivalii de pe piaţa jocurilor video, adică de la Nintendo. Pentru cei care nu ştiu Pikachu este numele unui pokemon.

Acest nou telefon, vine cu Android 7.0 Nougat la bord, un ecran de 5 inci cu rezoluţie HD, procesor octa-core tactat la 2,3 GHz de la MediaTek, 3 GB memorie RAM şi o cantitate ciudată de 22 GB spaţiu de stocare intern.

Componenta foto este interesantă. Camera principală vine cu un senzor principal de 21 MP şi o cameră frontală de 7 MP.

După specificaţii, cu excepţie camerei foto principale, dotările îl recomandă ca fiind un telefon de clasă medie. Deocamdată mai multe detalii nu se ştiu despre acest Sony “Pikachu”, dar cu siguranţă vom afla mai multe în perioada următoare.