Sony lucrează la un nou telefon cu ecran 4K și un nou design

512

Compania a rămas blocată în vechiul design, chiar și noile modelele lansate anul acesta au aceleași trăsături ca și telefoanele lansate în ultimii 3-4 ani.

De aceea multă lume se așteaptă să vadă, totuși, o schimbare a design-ului din partea Sony. Și se pare că japonezi ar încerca o schimbare. Au apărut zvonuri că se lucrează la un nou telefon. Un model dotat cu ecran ”fără margini”, cu rezoluție 4K, în format 18:9. Ecranul ar urma să aibă o diagonală de 5,5 inci.

Noul design ar urma o noua filosofie de design a celor de la Sony, denumită ”Ambient Flow”. Dar modelele Xperia XZ2 and XZ2 Compact au fost construite după această nouă filosofie de design, dar schimbările nu sunt deloc încântătoare. Tot la cel ca modelele din ultimii 3-4 ani arată.

Totodată, se vorbește că și acest telefon va fi echipat cu procesoare Snapdragon 845. De asemenea, se vorbește de 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern.

Cum până acum Sony s-a arătat reticentă în a schimba cu adevărat design-ul telefoanelor sale, mă îndoiesc de faptul că acest nou telefon va aduce schimbări prea mari. Deși Sony ar trebui să înțeleagă că are nevoie de o schimbare de design.