Sony lansează în România noile televizoare BRAVIA A1 – dotări de top, dar și prețuri pe măsură

- Adrian Ungureanu
191

Sony a anunțat lansarea în România a gamei de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR, care vin cu dotări de top, dar în același timp și cu prețuri, hai să le spunem, nu la îndemâna oricui.

Noile televizoare oferă o calitate superioară a imaginii datorită tehnologiei OLED și a unei combinații îmbunătățite de tehnologii Sony care include procesorul 4K HDR X1 Extreme și primul sistem audio Acoustic Surface din lume.

Noua gamă de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR este compatibilă cu tehnologia HDR (High Dynamic Range) care reproduce contrastul impresionant cu culori vibrante și strălucitoare. Procesorul avansat de imagine 4K HDR X1 Extreme îmbunătățește acuratețea culorilor, contrastul și claritatea și suportă HDR, HLG și Dolby Vision pentru vizualizarea bibliotecii de conținut HDR.

Datorită puterii procesorului 4K HDR X1 Extreme, conținutul non-HDR poate fi îmbunătățit până aproape de o calitate 4K HDR cu tehnologia de remasterizare HDR bazată pe obiecte, care poate detecta, analiza și optimiza fiecare obiect din imagine pentru a regla contrastul general.
Sistemul de operare Android TV

Televizoarele BRAVIA A1 OLED 4K HDR sunt compatibile cu Android TV, care permite vizionarea de filme, emisiuni TV și a sute de aplicații la domiciliu, făcând mai ușoară descărcarea de conținut de divertisment sau utilizarea ca dispozitiv pentru jocuri. Iubitorii de televiziune pot urmări emisiuni și filme de pe Google Play, Netflix, Amazon Video, YouTube și nu numai.

Noua serie cuprinde două modele: KD-65A1, cu diagonala de 64,5 inci, care vine la un preț recomandat de 24.999 lei și KD-55A1, cu diagonala de 54,6 inci, care are un preț recomandat de 17.999 lei.