Sony lansează două modele de Walkman care pot fi purtate și sub apă

- Adrian Ungureanu
131

Cei de la Sony au modificat foarte mult conceptul Walkman în ultimii ani. Acum s-a ajuns la un dispozitiv sub formă de căști, rezistent la apă, care poate fi purtat inclusiv în timp ce înotați.

Sony a lansat noua serie Walkman WS620 care este rezistentă la apă și praf, permițându-le utilizatorilor să se concentreze asupra exercițiilor de antrenament, indiferent dacă se desfășoară în apă sau pe uscat.

Seria WS620 include modelele de Walkman wireless sport NW-WS623 (4GB) și NW-WS625 (16GB), concepute pentru a face față condițiilor de antrenament ale fiecărui utilizator. Adecvate unor temperaturi cuprinse între -5º și 45º și rezistente la praf conform standardului IPX6X, sunt protejate împotriva particulelor mici de praf, fiind partenerul perfect pentru antrenamentele de pe plajă. De asemenea, sunt rezistente la apă și pot fi scufundate până la o adâncime de 2 metri timp de 30 de minute, indiferent dacă vă aflați la piscină sau în mare.

Datorită design-ului ergonomic, noile căști sunt confortabil de purtat, având dimensiuni mai mici, fiind în același timp mai subțiri și mai ușoare. Modelele din seria WS620 sunt cu 35% mai mici decât cele din seria WS610.

Sony integrează în premieră pentru un Walkman rezistent la apă, tehnologia unică de control al zgomotului Ambient Sound, care le permite utilizatorilor să audă sunete externe atunci când doresc, pentru un antrenament mai sigur în aer liber.

Datorită funcției de încărcare rapidă, utilizatorii pot încărca Walkman-ul pentru doar 3 minute și beneficia de o autonomie de 60 de minute în timpul antrenamentului. De asemenea, aceștia pot încărca dispozitivul complet, într-o oră și jumătate, oferindu-le astfel o autonomie de până la 12 ore.

Cu funcția drag & drop, utilizatorii pot selecta extrem de ușor fișierele pe care doresc să le asculte, conectând Walkman-ul la un calculator. De asemenea, pot conecta smartphone-ul prin Bluetooth și NFC, printr-o singură atingere, pentru a reda lista de melodii preferată în timpul sesiunilor de antrenamente. Seria Walkman WS620 va fi disponibil în România începând cu luna iunie. Deocamdată, reprezentanții din România nu au anunțat și prețurile.

Nume model NW-WS623/WS625
Memorie internă NW-WS623 4GB
NW-WS625 16GB
Culori disponibile NW-WS623 Blue, Lime Yellow, Grayish White
NW-WS625 Black
Format audio compatibil MP3; WMA (Non-DRM); AAC (Non-DRM); FLAC; Linear PCM
Rezistență la apă IP65/IP68 (IEC 60529) sau echivalent
Bluetooth® da
NFC da
Microfon da
Efecte audio Dynamic Normalizer
Autonomie muzică 12 ore (MP3 128kbps, Ambient Sound Mode Off)
10 ore (Linear PCM 1411kbps, Ambient Sound Mode Off)
4 ore (Bluetooth Playback, Ambient Sound Mode Off)
Timp pentru încărcare Aprox. 1.5 ore
Quick charge O încărcare de aprox. 3 minute oferă aprox. 60 minute de utilizare
Masă Aprox. 32g
Accesorii Remote Commander (NW-WS625 only) / USB Cradle / USB Cable / Earbuds (1 set) / Swimming Earbuds (1 set)/Adjustment band / Startup Guide