Sony lansează camera compactă RX100 VI cu cel mai rapid sistem autofocus din lume

351

Sony lansează camera foto RX100 VI (model DSC-RX100M6), un nou model din populara serie de camere foto compacte Cyber-shot RX100.

Camera inovatoare RX100 VI este primul dintre modelele RX100 care include un obiectiv cu factor de mărire ridicat, fiind dotată cu un obiectiv portabil ZEISS® Vario-Sonnar T* F2.8 – F4.5 de 24-200mm, care asigură reacții rapide și o calitate superioară a imaginii și care a devenit marca distinctă a gamei RX100 de la Sony fără a sacrifica portabilitatea. Zoom-ul mare, calitatea imaginilor și versatilitatea, atât pentru capturile statice, cât și pentru cele video, fac din acest model alegerea ideală pentru instantanee din viața de zi cu zi, peisaje urbane, portrete, scene din sport și viața sălbatică etc.

Noul model este echipat cu un senzor de imagine Exmor RS™ CMOS de 20.1 MP, de tip 1.0, cu cip DRAM și un procesor de imagine îmbunătățit BIONZ X™ cu un circuit primar LSI care maximizează viteza de procesare și optimizează calitatea imaginii, indiferent de condițiile de fotografiere. În plus, modelul RX100 VI dispune de un sistem de focalizare automată extrem de eficient și rapid, cu 315 puncte focale de detecție a fazei integrate în senzorul care poate obține focalizare în mai puțin de 0.03 secunde, cel mai rapid timp de focalizare automată din lume pentru camerele cu senzori de tip 1.0. De asemenea, poate fotografia cu până la 24 de cadre pe secundă la rezoluție maximă și cu urmărire integrală continuă AF/AE, producând conținut video la calitate 4K, cu citirea pixelilor pe toată lățimea cadrului, fără să combine mai mulți pixeli într-unul singur.